PREFABRICATE DIN BETON


 

 
   Catalog de prefabricate - ReCon

Descarca aici Catalogul de prefabricate - ReCon

 

FABRICAREA PREFABRICATELOR DIN BETON

Produsele se utilizeaza conform standardului SREN 1916/2005, SREN 1917/2005, NE012/1999, NE013/2002 pentru lucrari de canalizare ape pluviale sau menajere, drenaje, captari de izvoare, statii de pompare, fose septice, etc. Elementele se realizeaza pe linii automatizate.

Betonul utilizat este clasa C25/30 cu rezistenta initiala mare. Se realizeaza elemente din beton care la 7 zile ating peste 80% din marca. In elementele armate, armarea curenta se realizeaza cu o carcasa din plasa sudata Ø 5 – 10x10 cm.

La cerere, armarea se poate realiza si in alta varianta, indicata de proiectant. Dimensiunile geometrice sunt conform detaliilor si tabelelor la fiecare tip de element. Diversitatea pe inaltime a produselor permite realizarea oricarei cote utile de camin. Toate cotele sunt cote utile.
Etanseitatea intre elementele de beton se realizeaza cu garnituri de cauciuc sau mortare. Etanseitatea intre elementele caminelor ( baze sau inele) la racordul cu conductele de canalizare se realizeaza prin inglobarea la turnare a mufelor ( cu garnituri de cauciuc) de dimensiuni intre Ø 75 – Ø 500 mm. La cerere se pot ingloba trepte de acces cu protectie anticoroziva din mase plastice La cerere se realizeaza amprenta hidraulica in bazele caminelor. Elementele Ø 400, Ø 500,Ø 600 mm. se pot utiliza si pentru podete, in conditiile stabilite de proiectant.
  1. Camine canalizare, vizitare dren
  2. Camine rectangulare, tragere cabluri
  3. Prefabricate infrastructura rutiera
  4. Diverse prefabricateExecutam orice tip de prefabricat din beton sau beton armat cu masa totala sub 3 tone.Produse si servicii: prefabricate din beton, tuburi din beton, inele din beton, reductii din beton, camine canalizare, eliminare umiditate din peretii cladirilor, eliminarea igrasiei, prefabricate beton pentru infrastructura rutiera, producator prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera

 
 
 
      © reCon, Cluj


      Web design: Dacicus Media Turda

ReCon Cluj-Napoca, Romania
Tel./Fax: 0264 439 440
Mobil: 0752 187 686

E-mail: office.recon@gmail.com