ELIMINAREA UMIDITATII

 
 

     ELIMINAREA UMIDITATII CAPILARE SI IGRASIEI DIN ZIDURILE CLADIRILOR


      Societatea a rezolvat problemele de umiditate si igrasie in ultimi 10 ani la peste 85 de cladiri - case familiale, biserici,castele, catedrale, cladiri administrative, etc.

      Solutiile adoptate au la baza expertizarea si masuratorile de umiditate efectuate de specialistii nostri. In functie de nivelul de umiditate, a materialelor din care sunt executate zidurile, pozitia acestora, etc. adoptam solutiile singular sau combinate, toate functie de conditiile specifice a fiecarei lucrari.

      Toate sistemele aplicate in cadrul lucrarilor executate s-au facut impreuna cu lucrari de ventilare a fundatiilor, de drenare a apelor, de inlaturare a efectului de pardoseala, de executie a tencuielilor celulare pentru eliminarea si echilibrarea umiditatii capilalare.


» SISTEMUL COMER - ITALIA
      Tehnologia consta in:
        - sectionarea zidului la nivelul cerut
        - introducerea unor placi izolatoare
        - impanarea cu pene speciale
        - injectarea cu mortare plastifiate pentru refacerea structurii

      Procedeul este controlabil, nu necesita intretinere in timp, este de mare productivitate, se executa la ziduri cu grosimi pana la 1,20 m grosime. Tehnologia se utilizeaza la ziduri din caramida.

      Lucrarea asigura eliminarea umiditatii pe intreaga durata a existentei cladirii.

      Lucrari executate: Subsolul gradinitei Bisericii Evanghelice Oradea, Biserica Borod, Castelul Arcalia, Biserica Ineu de Cris, Primaria Cluj-Napoca, Scoala de meserii Bistrita-Nasaud, Fabrica de bere Sibiu, Liceul economic Cluj-Napoca, Biserica Evanghelica Santau Mare, cateva zeci de case particulare in Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Satu-Mare, Targu-Mures, Bucuresti, etc.
» SISTEMUL DRYKIT
     

Sistemul realizeaza o bariera chimica la nivelul cerut in ziduri de piatra, caramida sau mixte. Difuzia produsului se face gravitational prin absobtia capilara, controlat, asigurandu-se eficienta sistemului.

Nu sunt necesare echipamente sofisticate executia este rapida si eficienta maxima. Difuzia controlata il situeaza deasupra altor sisteme similare.

Lucrari executate: Catedrala Greco-Catolica Cluj-Napoca, Liceul economic Cluj-Napoca, Casa pensionarilor Cluj-Napoca, case particulare Cluj-Napoca.

» SISTEMUL DRYZONE

      Sistemul consta in introducerea unui gel in ziduri care se difuzeaza prin efectul capilaritatii realizand o bariera chimica. Sistemul este utilizat in orice tip de zidarie de piatra, de caramida sau mixta si la orice grosime.

      Nu necesita echipamente speciale.

      Lucrari executate: Biserica Ortodoxa din com. Jina, Primaria Cluj-Napoca, case particulare Cluj-Napoca


Produse si servicii: prefabricate din beton, tuburi din beton, inele din beton, reductii din beton, camine canalizare, eliminare umiditate din peretii cladirilor, eliminarea igrasiei

    Galerie foto

 

 
 
      © reCon, Cluj


      Web design: Dacicus Media Turda

ReCon Cluj-Napoca, Romania
Tel./Fax: 0264 439 440
Mobil: 0723 322 616

E-mail: office.recon@gmail.com