ELIMINAREA UMIDITATII

 
 

     ELIMINAREA UMIDITATII CAPILARE SI IGRASIEI DIN ZIDURILE CLADIRILOR


      Societatea a rezolvat problemele de umiditate si igrasie in ultimi 15 ani la peste 85 de cladiri - case familiale, biserici,castele, catedrale, cladiri administrative, etc. In cartea ''Din practica lucrarilor de eliminare a umiditatii capilare din zidarii'' - autor STREZA TIBERIU - sunt prezentate solutii pentru 15 lucrari caracteristice realizate de catre noi.

      Solutiile adoptate au la baza expertizarea si masuratorile de umiditate efectuate de specialistii nostri. In functie de nivelul de umiditate, a materialelor din care sunt executate zidurile, pozitia acestora, etc. adoptam solutiile singular sau combinate, toate functie de conditiile specifice a fiecarei lucrari.

      Toate sistemele aplicate in cadrul lucrarilor executate s-au facut impreuna cu lucrari de ventilare a fundatiilor, de drenare a apelor, de inlaturare a efectului de pardoseala, de executie a tencuielilor celulare pentru eliminarea si echilibrarea umiditatii capilalare.


» SISTEMUL COMER - ITALIA
      Tehnologia consta in:
        - sectionarea zidului la nivelul cerut
        - introducerea unor placi izolatoare
        - impanarea cu pene speciale
        - injectarea cu mortare plastifiate pentru refacerea structurii

      Procedeul este controlabil, nu necesita intretinere in timp, este de mare productivitate, se executa la ziduri cu grosimi pana la 1,20 m grosime. Tehnologia se utilizeaza la ziduri din caramida.

      Lucrarea asigura eliminarea umiditatii pe intreaga durata a existentei cladirii.

      Lucrari executate: Subsolul gradinitei Bisericii Evanghelice Oradea, Biserica Borod, Castelul Arcalia, Biserica Ineu de Cris, Primaria Cluj-Napoca, Scoala de meserii Bistrita-Nasaud, Fabrica de bere Sibiu, Liceul economic Cluj-Napoca, Biserica Evanghelica Santau Mare, cateva zeci de case particulare in Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Satu-Mare, Targu-Mures, Bucuresti, etc.
» SISTEMUL DRYKIT
     

Sistemul realizeaza o bariera chimica la nivelul cerut in ziduri de piatra, caramida sau mixte. Difuzia produsului se face gravitational prin absobtia capilara, controlat, asigurandu-se eficienta sistemului.

Nu sunt necesare echipamente sofisticate executia este rapida si eficienta maxima. Difuzia controlata il situeaza deasupra altor sisteme similare.

Lucrari executate: Catedrala Greco-Catolica Cluj-Napoca, Liceul economic Cluj-Napoca, Casa pensionarilor Cluj-Napoca, case particulare Cluj-Napoca.

» SISTEMUL ULTRACURE, WYKAMOL

      Sistemul consta in introducerea unui gel in ziduri care se difuzeaza prin efectul capilaritatii realizand o bariera chimica. Sistemul este utilizat in orice tip de zidarie de piatra, de caramida sau mixta si la orice grosime.

      Nu necesita echipamente speciale.

      Lucrari executate: Biserica Ortodoxa din com. Jina, Primaria Cluj-Napoca, case particulare Cluj-Napoca


Produse si servicii: prefabricate din beton, tuburi din beton, inele din beton, reductii din beton, camine canalizare, eliminare umiditate din peretii cladirilor, eliminarea igrasiei, prefabricate beton pentru infrastructura rutiera, producator prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera

    Galerie foto

 

 
 
      © reCon, Cluj


      Web design: Dacicus Media Turda

ReCon Cluj-Napoca, Romania
Tel./Fax: 0264 439 440
Mobil: 0752 187 686

E-mail: office.recon@gmail.com